Pappornas dag






Först ett stort grattis till alla pappor där ute på eran dag och hoppas den vart bra!

Jag sitter här med en mugg julmust och ska summera våran dag. Den startade med sov morgon och det kändes alldeles toppen, pigga och glada blev det en härlig famile frukost innan det bar av mot maxi för att inhandla farsdag presenter till våra pappor.

Tidigt på eftermiddagen dök svägerskan med två barn samt Alvas farmor och farfar upp på en fika. Bakelser och kakor direkt från Café 46, allt är egengjort och det smakar fantastikst dock mastigt mättsamt.

Vi tog sedan en tur till min fader för ännu mera fika och kaffe.  Min älskade åkte och fixade med bilen och sen åkte vi förbi pizzerian innan bilen styrde hem.

Alva har för första gången duschat här hemma och det gick också, älskar allt som har med vatten att göra.
Hon ligger nu i sängen och pratar och leker med sig själv, hoppas att hon kan somna för natten snart.
Nattningarna har börjat bli bra jobbiga ibland, sommar inte förren jätte sent om man inte nattar henne i våran säng vilket slutar med att man själv somnar för natten. Skönt för kroppen men man har ofta saker att pyssla med innan läggdags. Har inga problem med att natta henne i våran säng men inte jag vill att hon ska vänja sig vid...

I morgon kommer det bli en dag med full fart, massor av skola och besiktning av bilen. Min fantastiska lillebror ska passa sitt fadderbarn : )



Kommentarer
tjockismamman

Jag brukar säga när det gäller nattning om man vagga eller nattar i sin egen säng, de kommer inte sova där sen när de är stora så natta som käns bäst för tösen och hon somnar bra av...

2011-11-13 @ 22:16:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0