Egentid på förskola

Alva har gjort premiär för egentid på förskolan idag, 9-12 och det gick kanon!
Mamma och Pappa sa hejdå, pussades och hon vinkade glatt hejdå. Stolt mamma och pappa!

När dottern var på förskolan tog jag och älskade en kaffe i lung och ro på cafet i skultorp innan vi begav oss mot biltema för att köpa cykelsists, tänk om hon bara ville ha på sig hjälmen. Det skulle underlätta en aning.

I morgon blir det jobb på servicehuset bagaren men innan jag ska somna ska jag plocka här hemma. Ser ut som ett bomdnedslag!

Förskola premiär

Dagen var kommen, dags för inskolning för Alva på förskolan. Mamma var nervös och Alva tog det riktigt bra.
Vi blev välkomna med öppna armar och alla förskole fröknar var riktigt trevliga, jag har träffat dom innan eftersom att Alvas kusin går på samma förskola och samma avdelning.

Överösta med en massa information om förskolan och prat om sommarschema och kost. Vi pratatde om allt och fick bra information att inga frågor ännu har dykt upp i våra huvuden.

I morgon ska Alva äta frukost på förskolan och mina ögon skådade frukost menyn, gröt nästan varje morgon!
Ni som har följt min blogg vet att Alva inte går ihop med grötens konsistens, kvälvningar!

Jag ska nu rota igenom alla Alvas kläder, extra kläder till förskolan ska väljas ut, papper ska fyllas i. Mycket att tänka på inför visiten i morgon.

Mamman ska nu dricka en kopp te och skicka in ett arbete till skolan, trevlig måndag kväll förutom att min bankdosa har fått ben och vandrat sin väg, vart skulle jag gömma mig om jag var en bankdosa? Jag ser upp den frågan på sekunden, har vänt ut och in på hela lägenheten och ingen dosa syns till! Irritation, jag som lägger den på samma ställe varje gång. Har jag kanske letat för mycket att jag blir "blind" ?


RSS 2.0