Tre dagar !




Söndag ( 110410 )



Oliver sov hos oss natten mellan Lördag och Söndag vilket gick hur bra som helst. På förmiddagen var vi inne och lekte innan det var dags att fara till aspö gård och lammets dag. Vädret var på topp och det var mycket folk. Kossar, kaniner, jätter, hönor/tuppar och självklart fåren och lammen hade anlänt. Oliver lilla älskar att kolla på djur genom bilen så vi trodde att han skulle älska detta men han blev livrädd för alla djuren utom kaniner, detta får vi bearbeta under sommaren eller hur Annelie ? ;)

När vi kände oss färdiga på aspö åkte jag , Tony och Alva med hem till min Pappa för en fika och vi blev kvar några timmar men det var bara skönt att komma hemifrån ett slag.

Måndag ( 110411 )



Dagen började med ett samtal till BVC då Alvas andning låter fruktansvärt när hon sover och hon är slemmig. BVC skickade oss till vårdcentralens öppna tider mellan 10-11 så det var bara att snabbt fixa mig och Alva. Läkaren lyssnade på henne och det lät bra i lugnorna och han sa att detta är normalt. I mina öron låter det inte normlat men vad vet jag, får helt enkelt lita på läkaren ?

Felicia mötte upp oss utanför vårdcentralen när vi var klara och det blev en promenad i det underbara vårvädret. Vi bestämde oss för att gå till Ica Norrmlam och köpa glass och sedan sätta oss någonstans i solen. Innan Ica mötte vi upp Sara som ville se min lilla prinsessa innan hon började jobba på Ica. Det var himla skönt att sitta i solen, hade kunnat sitta där hela dagen !

När Tony slutade och väl var hemma åt vi mat innan det var dags att hämta Oliver på dagis. Tidigare på dagen hade jag hämtat hans vagn då han inte orkar gå hela vägen hem. Vi stannade till på lekplatsen en sväng men kände sen att vi inte ville gå in. Vi promenerade ner mot stan och kolla ankorna och sen gick vi till pressbyrån och köpte dricka för att sedan vila våra ben, i alla fall jag och Tony! Sammanlagt blev det en promenad på två timmar och det kändes i både rygg och ben.
Vi åkte sedan hem till Annelie för att vänta på att hon skulle komma hem från jobbet.
När Jag, Tony och Alva väl var hemma vid 21.00 blev det lite tv tittande innan jag gick och sov klockan 21.30, välbehövligt och Alva vaknade första gången 04.00. Det är hel underbart när Tony matar Alva sista gången innan han lägger sig så jag kan samla lite extra energi !

Tisdag ( 110412 )




Våran morgon började men en promenad i det fina vädret eftersom att dom sa i går på nyheterna att det i dag skulle regna på förmiddagen/eftermiddagen. Men halvvägs på promenaden får jag skoskav och det gick mer och mer sakta och ondare gjorde det. Hemma tar jag av mig strumporna och vad ser jag, ett stort vattnigt skoskavssår stort som en fem krona, tack för det!
Efter min graviditet känns det som om inga skor passar som dom ska, börjar fundera på om fötterna växt för vätska borde jag inte ha i föttrerna nu. Någon annan som vart med om detta ?

Min prinsessa är idag en månad gammal. Det känns som om det var igår jag log på förlossningen och trodde jag skulle dö av smärta men nu är det glömt men några mer barn tänker jag inte skaffa mig på länge. Jag vill fokusera på min prinsessa och lägga all tid och energi på henne, se henne växa upp och bli en underbar människa. ♥ Alva är min största kärlek i livet, hon är mitt allt ! ♥

Förra veckan lyckade jag på något konstigt sätt missa avsnittet av desperete housexives, vilket aldrig har hänt. Lyckades också att missa reprisen på helgen. Följer inget annat än den serien så jag blev ganska frustrerad på mig själv så för att inte missa kvällens avsnitt sätter jag det nu på inspelning!


Kommentarer
Caroline

Fina bilder du lagt upp:) vi hörs i veckan! Kram från mej och Milo

2011-04-12 @ 17:23:09
Angelika graviditetsvecka 40

Nej jag ska absolut amma :) Vill ha det för att det känns enkelt om man tex ska någonstans där man inte vill amma allt för offentligt. Sen behövs detta också då jag ska gå på bal och studenten och inte kommer kunna vara hemma under vissa timmar vid de tillfällena. :)

2011-04-12 @ 17:49:23
URL: http://kotek23.blogspot.com
TjockisMamman

Åh de små liven har ju såå trånga luftvägar och lite slem m.m. stör de ju..

Men köp lite pipetter med koksalt i och en nässug som du gör varje gång innan matning och innan hon lägger sig och höja upp huvudänden lite hjälper nog lite...

Har faktiskt hört att vissa kvinnor har fått STÖRRE fötter efter graviditeten...



Vackra bilder du har tagit jättefina är de...

2011-04-12 @ 18:37:27
URL: http://tjockismammanpatjocken.blogspot.com
Angelika graviditetsvecka 40

Tack så mycket (: Jag hoppas verkligen att allt kommer att funka med. kram kram

2011-04-12 @ 19:35:51
URL: http://kotek23.blogspot.com
Annelie

Förra året va oliver inget rädd ju.. Knepigt! Kram och fina bilder ;)

2011-04-12 @ 23:41:32
URL: http://minegnahuvudroll.blogg.se/
dennis

hell yeah!! På en av bilderna gör hon internationella TD symbolen!! Kan det vara hennes fars gubbe som har varit i farten??

2011-04-14 @ 23:22:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0