Svärföräldrar och Elmia









På Söndageftermiddagen blev vi bjudna på mat hemma hos svärföräldrarna. Grillad fisk och potatis. Vi satt och njöt i det härliga vårvädret och Alva låg i bilstolen och sov underbart. När maten var uppäten och vi skulle sätta oss i solen och äta glass var det nästan kallt igen då solen förvann bakom träden.

Våran Måndag har spenderats nere i Jönköping men våran lilla Alva fick stanna hemma och spendera dagen med Farmor och Farfar. Jag och min älskade besökte Elmia där vi traskade omkring och kollade in alla fina bilar men kan säga att jag förra året såg mycket mera fina bilar än vad jag gjorde detta året. Vad gör det, jag och min älskade kom iväg för att spendera tid för varandra och det var välbehövligt nu när vi har det svajigt men förhoppningsvis är denna svacka snart ett minne blott!



Vad tycker ni, bilen bakom parkerade ganska nära oss ? !











Just nu är Alva ute på en promenad med sin Pappa då kvällarna här hemma är väldigt jobbiga.
Alva gråter i flera timmar nästan varje kväll! Kolik?!
Kan ju vara magen men vi ger henne babysemp magdroppar, byter ut ett mål om dagen till bifidus samt att vi använder Philips AVENT flaskor som ska förhindra att luften kommer ut ur flaskan och ner i magen.
I morgon ska jag ringa BVC för råd, vill att dessa kvällar ska vara över! ♥



Kommentarer
tjockismamman

De där med att få luft i magen är jobbig för de små liven har ni testat... minifoam droppar istället för sempers droppar...??

Och att verkligen ta TID att rapa lilltjejen.. ordentligt...

Vi gjorde så att vi pausa efter halva flaskan och rapa lite sen på flaskan igen och sen sista rapningar där efter...



Hoppas ni hittar bot för magkniporna...

2011-04-26 @ 16:37:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0